Quotelife

Quotelife
(NAROČNIK)
Quotelife
2021

(EKIPA)
Besedila UX: Katja Gönc
Opisi produktov: Katja Gönc
Besedila za Instagram: Katja Gönc
Intervjuji: Katja Gönc, Nika Ferš

(STORITVE)
Besedila UX, opisi produktov, intervjuji

Quotelife daje mislim večno življenje na vsakdanjih predmetih. Dotik oblikovanja in navdihujoče misli privzdignejo običajno na višjo raven. Zakaj bi morale biti vsakodnevne stvari preproste, če so lahko v navdušujoče?

Quotelife je avtorski projekt grafične oblikovalke Nike Ferš. Poslanstvo znamke je vsakodnevne predmete uporabiti za prenašalce sporočil, ki sprožajo razmišljanja o ekologiji, mentalnem zdravju, počutju in drugih družbenih temah ter stanjih posameznika. Nika Ferš ima izjemno senzibilen pristop k oblikovanju, vsebini in povezovanju s pesniki, pisatelji, psihologi in misleci nove generacije. Odkriva kreativne poti za vzpodbujanje razmišljanja in dialoga.

Za projekt Quotelife so nastali opisi izdelkov in spletne strani ter objave za Instagram. Za spletno stran Quotelife smo po ideji Nike Ferš ustvarili serijo intervjujev, ki smiselno dopolnjujejo filozofijo znamke in njena sporočila. Izdelki Quotelife so več kot le uporabni predmeti. So misli, ki potujejo na stvareh, ki jih potrebujemo vsak dan.

Pavus

Terapija s konji

Terapija s konji

Nazaj na vrh strani