Vaš partner
pri pripovedovanju
zgodb v
vsakem kontekstu.
Pristen glas
za vašo
blagovno znamko
ali projekt.

Smiselna komunikacija pritegne pozornost, ima moč preoblikovati stališča in dvigniti ideje s pomočjo avtentičnega glasu.

(STORITVE)

Več kot besede.

(VIDEO)
Kreativa
Scenarij
Dokumentarni
Produkcija
(TISK)
Članki
Intervjuji
Govori
Urednikovanje
(ZNAMKA)
Poimenovanje
Pisanje besedil
Publikacije
Besedila UX
(REFERENCE)
Vunderkind
STORITVE: UREDNIŠKI KONCEPT, INTERVJUJI, SCENARIJI
Frizi Beer
STORITVE: IDEJA, ZGODBA, SCENARIJ
Pavus
STORITVE: IDEJNA ZASNOVA, ZGODBA, SCENARIJ
Do nadaljnjega odprti
STORITVE: BESEDILA UX, OPISI PRODUKTOV, INTERVJUJI
Fedora
STORITVE: IDEJA, ZGODBA, SCENARIJ
Prikaži več
(USTANOVITELJICA)

Katja Gönc

Več kot 15 let pestrih izkušenj v različnih kontekstih. Svojo novinarsko kariero sem pričela v Ljubljani, pozneje sta me študij in delo vodila v New York, Hamburg in Berlin. Skoraj desetletje sem se kot svetovalka Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) in EU osredotočala na razvojne in mirovne projekte v Vzhodni Afriki. Trenutno gradim avtentične komunikacije na projektih, ki iščejo pristen glas.

(USTANOVITELJICA) Katja Gönc
(VSESTRANSKO)
razvoj, turizem, korporativno, lokalno, digitalno, razvoj, turizem, korporativno, lokalno, digitalno, razvoj, turizem, korporativno, lokalno, digitalno, razvoj, turizem, korporativno, lokalno, digitalno
(EKIPA) Potrebna je vas
(EKIPA)

Potrebna je vas

Pripovedovanje zgodb ni nikoli delo enega človeka. Pri komuniciranju idej in poslanstva blagovnih znamk sodelujemo z nadarjenimi oblikovalci, fotografi, producenti in videografi. Naš cilj je deliti življenjske zgodbe strank, osvetliti smiselne projekte in deliti ideje, ki spreminjajo pogled na svet. Dan v pisarni ni nikoli dolgočasen.